donderdag 7 februari 2013

De bruidskrans en de Yoyo



Gisteren kwam het pakketje binnen dat ik besteld had bij Sonja en ik was blij verrast.



Sonja maakt prachtige spullen, haar blog ziet er altijd fantastisch uit en och, we mailen heel wat af samen, zo leuk!

Ik heb besloten dat dit kransje straks verwerkt gaat worden in mijn dancing dollies quilt. Daarin zitten mogelijkheden genoeg om zo'n mooie bruidskrans een plekje te geven als in september jongste gaat trouwen.

Wegens overweldigende belangstelling was er een extra ochtend ingepland bij Dorry om het volgende deel van de miss Yoyo uitgelegd te krijgen. In dit deel wordt een strook Yoyo's verwerkt en gaf Dorry uitleg hoe het apparaatje werkt.


Het is even een handigheidje

waar en hoe je begint

maar dan heb je ook wat

Dorry is overigens ook met heel andere zaken bezig, volgens mij is ze het komend weekend niet heel veel aanwezig...........


alleen de hoed is nog maar klaar
de rest komt nog

Gistermiddag ben ik aan het worstelen geweest met  het festonneren van de poesieplaatjes, ik ben er nog niet uit. Onderstaande strook is van Veronique, ook een van de cursisten, zij had besloten om een andere steek te nemen en ik ga dat denk ik ook doen. Vooral in de hoekjes wordt het me te slordig, dus ik heb het al 2 maal uitgehaald.

Als ik tevreden ben laat ik jullie het resultaat zien en suggesties zijn altijd welkom. Als ik er echt niet uitkom schakel in Liesbeth is, zij bood aan om te helpen. Misschien heb ik het gewoon te priegelig uitgeknipt en lukt het daarom niet.


Het is een heerlijk uithuizig weekje dit keer, straks rijd ik naar Marleen, zij is onlangs begonnen met een mysterie en ik ben eigenlijk heel benieuwd. Ik doe daar zelf niet aan mee hoor. 

Ze heeft ook bijna alle onderdelen van de droomdekentjes binnen, daar heb ik wel aan meegewerkt en ik wil er graag een paar foto's van maken.

Morgen dus weer meer.


groetjes

Wietske