maandag 28 januari 2013

1e dag.


Van echt slapen kwam het vanmorgen niet meer. Ik ben maar heerlijk blogjes gaan zitten lezen op het balkon totdat de zon opkwam.

Als ik jullie blogjes lees heeft het griepvirus wel heel erg toegeslagen. Kon ik de zieken maar allemaal een paar dagen hier heen halen, dan waren jullie zo weer gezond. In ieder geval wens ik alle patiënten van harte beterschap en wie weet worden jullie wel wat vrolijker van de mooie foto's die ik meestuur.

Vanochtend kwam de zon eerst nog niet helemaal tevoorschijn maar dat levert in ieder geval om half 7 al een mooi plaatje op vanaf ons balkon.



Tijdens het ontbijt spraken we af om vandaag maar een beetje rond het hotel te blijven, tenslotte was er genoeg te beleven.

Het zwembad was nu nog leeg, maar daar kwam in de loop van de dag wel verandering in.



Onderweg naar de diverse strandjes zagen we een hoop moois.



 
Je komt ze gewoon overal tegen


Zusje en zwager hebben veel gezwommen vandaag, zowel in de zee als in het zwembad.



Ik had nog niet veel zin, 's ochtends zwemmen vind ik prettiger. En daarbij kwam dat ik graag een poos wilde handwerken. En dat is gelukt. De eerste lange baan van de sweet hearts is voorzover de opdracht was, klaar.




We hebben een heerlijke dag gehad, genoten van het prachtige weer, de warmte en de zonsondergang.





Morgen staat een bezoek aan Boka Tabla gepland. Op deze plek spatten grote golven met enorme kracht uiteen op de kust. Verder zullen we de stranden Grote en Kleine Knip bezoeken, deze staan bekend om hun intense blauwheid.

Volgende keer dus weer verder.

Groetjes

Wietske