zaterdag 27 oktober 2012

weer 2 affe werkstukjes





Zo, ik zit hier alweer vroeg. Mijn lief slaapt nog dus ik heb het rijk alleen. Nu moet ik wel eerst de verwarming handmatig aanzetten. Normaal gesproken slaat hij wel aan op de klok, maar daar is het nu te vroeg voor. En het was koud vannacht.........

Gisteren even hard door gewerkt en helaas heb ik nog niet weer op mijn nieuwe werkplek gezeten, ik heb er alleen even met een verheerlijkt gezicht naar gekeken. Dat is ook niet zo erg want manlief werkte gisteren thuis en ik weet niet of hij dat gedoe schuin achter zich wel prettig vindt als hij geconcentreerd moet werken. (Hij zegt altijd dat het geen enkel probleem is........)

Dit is dus ook weer klaar







Het nieuwe deeltje is binnen, en ik denk dat ik het advies van buurvrouw-vriendin Liesbeth uit Eindhoven ook dit keer weer even nodig heb. Er moeten weer draadjes uitgetrokken worden, dit keer aan de rand alleen. We hebben al een afspraak, binnenkort komt ze naar den Bosch toe:)




Vandaag maar eens kijken of ik nog wat tijd over heb om verder te gaan met de flying geese van winter in blogland.

Fedde komt met zijn pappa en mamma, tenminste dat hopen we maar. Hij was ziek gisteren en oudste en schoondochter dachten even aan een oorontsteking maar dat was gelukkig niet zo. Hij heeft de leeftijd van  tanden en kiezen krijgen en daar kun je toch behoorlijk ziek van zijn.

Ik ben gisteren nog even naar het brocantewinkeltje in de Vughterstraat geweest om een kussen te kopen. Angelique maakt ze zelf, d.w.z. ze koopt op marktjes in Belgie en Frankrijk de borduurwerkjes en maakt dan de kussens, vaak met een mooi kantje eraan.

Het is een heerlijk winkeltje, in oktober stond ze in de Ariadne at Home en in januari verschijnt er een reportage van haar thuis. Ze woont in een dijkhuisje en de Ariadne vond het mooi genoeg om bij haar te komen kijken.






en dit istie geworden



Prettige (vrije) zaterdag

groetjes

Wietske