woensdag 17 oktober 2012

Ik ga op reis en ik neem mee..........





Veel spenen en regenkleding.

Euro Disney! Here we come!!!!!



Dit was het doel van de reis afgelopen weekend van middelste met man en kindjes. Ze hadden een hotel geboekt van vrijdag tot en met zondag. Laurens heeft nu herfstvakantie dus wilden ze er een weekend op uit.

De reis begon rustig...........


Schijn bedriegt want Valentijn gaf direct na vertrek over, dus dit is z'n tweede set kleren al.


Middelste heeft veel foto's gemaakt, maar een selectie van -niet-helemaal-verregende-en-kletsnatte-kindjes- is nog maar net gelukt.Tjonge jonge wat heeft het daar geregend. Het hield gewoon niet meer op.



















Ze hebben in ieder geval erg genoten, een weekendje samen weg is op zich al een geweldig evenement als je veel uren werkt.
Op een van de avonden  mocht Laurens mij bellen. Hij raakte niet uitgepraat over al het moois, maar het meest bijzondere vond hij toch wel dat ze met z'n vieren in een kamer sliepen en in diezelfde kamer was ook nog eens de wc..........

In het kader van de herfstvakantie zijn wij morgen de gelukkigen om een dagje op te passen. Omdat het wel een beetje vermoeiend is om een hele dag op deze twee mannen te passen heeft mijn lief zijn thuis-werk-dagje morgen gepland. Tenslotte is Valentijn onderhand een hele grote sterke jongen, maar hij heeft nog niet echt door dat er ook nog een andere plek is om je behoefte te doen dan in je luier.

En, heb ik nog iets gedaan gisteren?
Jazeker, behalve dat ik aan heel veel lapjes heb gewerkt die er al een poosje liggen maar nog niet af zijn, heb ik het derde deel van winter in blogland afgemaakt.
Om het overzicht een beetje te houden zal ik jullie alledrie de delen even laten zien.






Toch wel gek, een sneeuwpop terwijl het hier in het zuiden misschien wel meer dan 20 graden wordt


Het wolletje van de sneeuwman heb ik afgelopen zaterdag bij Dorry gekocht en Jose heeft me geholpen. Ik zei tegen haar dat ik op zoek was naar een wit lapje voor een sneeuwpop. " je moet geen wit doen, want je rolt die bal door de viezigheid en dat wordt dus altijd wel smerig".
(Ik heb overigens nog een stukje van dit lapje over, dus als iemand van jullie het hebben wil, roept u maar, dan doe ik het in een enveloppe op de post). 

Jose heeft gelijk en het resultaat is erg leuk.
Ik ben al begonnen met de rand, dus maar eens kijken hoever ik daar vandaag mee kom. 

Eerst staat echter een bezoek gepland aan de garage. Gisteren wilde ik wegrijden met mijn auto en ik deed de achter ruitenwisser aan. Die bleek er afgehaald te zijn. Helaas zonder briefje erbij wie dit gedaan zou kunnen hebben. Vreemde gewaarwording hoor, je hoort het geluid van de ruitenwisser wel, maar je ziet niks. 
Straks maar weer een nieuwe halen, maar je blijft het een rotgevoel vinden dat mensen niet van je spullen af kunnen blijven.

Ik moest gisteren ook de hele dag een beetje aan Lida denken die op zo'n verdrietige manier haar vakantie heeft moeten afbreken. Hopen dat ze de boel al weer op orde heeft en het een beetje kan verwerken allemaal.

Gisteren zagen jullie de foto's van de schattige poesjes, maar we moeten onze eigen geweldige huisgenoten natuurlijk ook niet vergeten hè?

10 jaar lopen deze beide dames nou al om ons heen en delen met ons alle dagelijkse dingen.


Heerlijk hè die winteravonden die weer gaan komen

Morgen geen blogje, de jongens doen al heel vroeg een beroep op ons, maar vrijdag meld ik me weer.



Prettige dag

groetjes

Wietske