zaterdag 13 oktober 2012

Het ging gistermiddag helemaal mis



Dacht ik gistermiddag nog even een blogje te kunnen maken, ging het helemaal mis.
Ineens veranderde het lettertype, ging alles door elkaar staan en ik kreeg het ook niet meer goed.
Na veel gehaspel en gedoe heb ik alles er maar afgehaald.

 Bij Els liep het gisteren ook niet helemaal vlekkeloos want ik kreeg haar ontwerpje voor het 3e deel van het project winter in blogland ook niet uitgeprint. Ik las dat meer mensen hier last van hadden. Gelukkig bood Lida uitkomst. Zij stuurde het op en het feest kan weer beginnen.



Ik vind dit projectje een echte aanrader, het is gewoon enig om te doen, kost niet teveel tijd en het ziet er heel leuk uit. Ik heb de beide vorige deeltjes ook al af en ben met de rand eromheen begonnen.

Afgelopen woensdag was ik nog bij Francoise langs geweest om wat stof uit te zoeken voor een klein experiment.

Ik wilde eens proberen hoe het eerste mandje van de quilt van Marijke er uit ziet als je hem in heel andere kleuren maakt. Eigenlijk werd ik op dit idee gebracht door de beide quilts die we afgelopen zaterdag zagen bij de Quilthoeve. Twee dames zochten daar stof uit voor de zelfde quilt met heel andere kleuren.
Dat wilde ik ook eens proberen.
Zie hier het resultaat en ik ben wel benieuwd wat jullie er van vinden.



Er moet bij beiden nog een rand om, maar dat komt later wel. Ach en wie weet, maak ik ze beiden wel, tenslotte is het geen hele grote quilt, en de mandjes zijn leuk om te maken.

Zusje was even niet aan het handwerken maar aan het bloemschikken met weer een schitterend resultaat.



 En ze heeft haar verjaardagscentjes gebruikt in een leuke brocante winkel



Afgelopen woensdag was de dag van de Duurzaamheid. Er was een grote beurs georganiseerd rond milieu en energie in ons eigen Den Bosch. Mijn lief leidt al jaren een adviesbureau voor milieu en veiligheid van Philips en stond ook een dagje op de stand.

Hij vat duurzaamheid altijd praktisch samen: 'geen risico nemen voor je zelf, voor een ander en de natuur'.


Hij was laat thuis die avond, moe van het staan en van het binnen zijn. Wat is er dan beter om toch nog even de fiets te pakken en ons vertrouwde fietsrondje te maken.
Als we waren blijven zitten hadden we dit moois gemist. Ik hoop dat jullie het kunnen zien maar sinds een paar jaar zijn hier reeën uitgezet. Prachtig gezicht!




Straks vertrek ik naar Dorry voor de basiscursus. Het vorige deel heb ik gemist omdat we dat weekend in Canterbury zaten. Vandaag maar even kijken hoe ik dat inhaal.

Prettig weekend

groetjes

Wietske