zaterdag 25 augustus 2012

Leuke zaterdag



Nou, he he zusje heeft het Brabantse land eindelijk verlaten. Vanmiddag kreeg ik een smsje dat ze waren vertrokken. Ze hebben zich eindeloos vermaakt met van alles en nog wat. Gisteren hebben ze nog een bezoekje gebracht aan Nuenen en hebben het Van Goghkerkje en museum bezocht. Hierin is een kamertje nagemaakt van zijn buurmeisje, Margot, die Vincent geholpen heeft bij de verzorging van zijn moeder toen zij op sterven lag. Vincent zijn ouders woonden in de pastorie en zijn vader was predikant in het kleine kerkje.

En moeten jullie nou eens kijken wat voor leuke foto zusje meestuurt......





 Zoek de verschillen zou ik zo zeggen, ik zie ze (bijna ) niet. Ik kreeg dit ijzertje toch een paar weken geleden van haar. Ik vind dit nou zo leuk...




Zusje had nog een boek van mij geleend die ik onlangs aangeschaft had. Ze heeft haar tijd eergisteren nog even nuttig besteed om een afbeelding uit te knippen, want ik wil het boek natuurlijk wel graag weer terug:)




Maar er is meer nieuws.

Volgende week zaterdag, 1 september, belooft een spectaculaire dag te worden in Maastricht. Dan is het Flikken Maastricht dag en kun je kennismaken met de crew van deze spannende serie. Er wordt van alles georganiseerd. Via internet kun je alles vinden, dus als je even niets te doen hebt, wat ik me niet kan voorstellen met al die open dagen overal.


Vooral de quiltwinkels openen hun deuren volgende week. Ik wil ook hier en daar nog gaan kijken, informeren, aanmelden, ontmoeten, stofjes kopen enz. enz.

Vanmorgen was ik weer eens in Tilburg bij Dorry voor mijn zo hoogst noodzakelijke basiscursus. Dit keer was de logcabin aan de beurt. Nou het is maar goed dat ik deze cursus volg want ik heb nooit geweten wat het verhaal erachter is en hoe het überhaupt moet.
Maar ik ben wijzer geworden vandaag, veel wijzer.







 Lekker schools, maar o zo leerzaam.......



Toen was het nog rustig


En toen ging ik de fout in......



Maar mijn overbuurvrouw ging heel vaak de fout in...... En ze bleef maar zeggen dat ze het zo leuk vond....
Volgens mij hebben wij veel te veel gelachen. Daarom heb ik het in ieder geval niet af. Volgens mij heeft de buurvrouw aan de overkant het ook niet af.
Dames, wel zeggen hoor als jullie vinden dat we teveel lol maken want ik pas me onmiddellijk aan. En tenslotte hebben we nog wat lessen te gaan met z.n allen!


Vanmiddag zijn mijn lief en ik de stad nog in geweest, kleertjes scoren voor de jongetjes in Maastricht. De temperatuur valt middelste erg tegen na hun verhuizing uit Leiden en ik had beloofd om nog wat korte broeken te scoren in de uitverkoop. En we zijn geslaagd hoor. Het komt naar jullie toe morgen.


We hebben ons maar even getrakteerd, moet kunnen in het weekend. Normaal eet ik echt nooit gebak hoor, eerlijk waar niet.


Onderweg naar huis kwamen we zomaar midden in het kermisgeweld een loslopende bruid en dito bruidegom tegen. Volgens mij waren ze de weg kwijt en wisten ze niet waar het gemeentehuis is.



Thuisgekomen heb ik mijn Jules eens even weer op tafel gelegd onder het mom -ik-hoef-nu-even-niets-aan-mijn-logcabin-te-doen-want-we-hebben-de-komende-2-weken-geen-les.




Volgens mij gaat mijn lief nu koken en ik denk dat we buiten gaan eten. jullie kunnen vast wel zien waarom.

groetjes

Wietske