woensdag 8 augustus 2012

ben een beetje laat vandaag...

Goede morgen,

Nee, ik heb niet uitgeslapen hoor vanochtend en het komt ook niet van de kies, want dat gaat al weer een stuk beter. Nee ik wilde perse het eerste bloemetje geappliceerd hebben van Klaske. Daar ben ik vanochtend vroeg mee begonnen. De cirkel had ik gisteravond al gemaakt. ik wilde  eigenlijk gisteravond het bloemetje ook al af hebben maar jongste kwam even gezellig bijkletsen, terug van de bibliotheek waar ze was geweest. Heerlijk hoor als je een kind in de buurt hebt..... daar laten we alles voor liggen.

Maar nu is de eerste bloem dan klaar en tadaaa:




 Links in het midden zie je hem als patroontje



Vandaag heb ik nog genoeg tijd om er mee verder te gaan. Het Bisdom, waar ik anders op woensdag heen ga heeft me vandaag nog niet echt nodig, en de mails die binnen komen kan ik gelukkig ook vanaf mijn I-pad beantwoorden of doorsturen.

Morgen nog een aantal afspraken in het ziekenhuis en dan zit de observatieperiode erop. Ik ben een aantal verrassende dingen over mezelf te weten gekomen, en het ziekenhuis over mij:)
Volgende week gaan we echt beginnen heb ik begrepen.

Ik vergeet mijn dansende meisjes niet hoor, gisteren nog de nodige armpjes en een hoofdje aangenaaid, dus ze gaan hier echt niet verstoffen. Ik houd van afwisseling en vind het heerlijk om te kunnen kiezen.

Met zusje gaat het wel goed, al vinden ze de campings momenteel erg druk. Eigenlijk was de camping onder de rook van Roermond nog het prettigst. Gelukkig beginnen de scholen in de zuiden weer komende maandag, ook Laurens gaat weer beginnen.
Ik heb zusje gevraagd om nog een paar dagen naar Brabant te komen en misschien doen ze dat nog. Kunnen we elkaar nog even zien voordat ook zij weer naar huis moeten en aan het werk gaan. Zusje's man zit in het onderwijs dus hij is een hele poos vrij.
Ze heeft al wel weer een mooie foto gestuurd van een paar bloemen die ze gemaakt heeft. Dit keer eens hele andere kleuren. Mooi en het schiet al aardig op.



Gisteren ben ik nog naar Francoise gereden en zij heeft me geholpen om een stof pakketje uit te zoeken. Ze heeft er van zichzelf nog een mooi lint bijgedaan en ik heb uit mijn privé collectie een paar houten bedeltjes erbij gelegd. Deze wil ik graag gaan verloten onder alle trouwe bezoekers van de afgelopen tijd.

Binnen een paar dagen zal ik de 10.000 ste bezoeker kunnen registreren en ik vind het leuk om daar even bij stil te staan en jullie te bedanken voor het trouwe lezen en vooral altijd de ontzettend lieve reacties die ik krijg.



Hierbij wil ik ook de mensen uitnodigen om te reageren die niet met quilten bezig zijn. Mijn verhaaltjes worden gelezen door heel veel trouwe  familieleden en vrienden die meestal niet via de blog reageren maar wel via de mail. Dus reageer op mijn blog of via de privé mail met een berichtje en ik noteer alle namen. Zondagmiddag zal mijn lief een naam trekken en ik maak dan maandagmorgen bekend naar wie dit mooie pakketje gaat.

Fijne dag

groetjes

Wietske