maandag 23 juni 2014

Loom (en)


Nou, dat waren we gisteren na de gezelligheid van de afgelopen dagen. Ook zaterdag was het druk in ons winkeltje en dan kan het zomaar eens zijn dat je op zondagmorgen kunt uitslapen en zo'n beetje de hele dag in je pyama loopt.

Je kunt het gerust "Loomen" noemen


Middelste had er ook last van, ze was de hele week alleen geweest met de kinderen en dus zocht ze een moment voor zichzelf en ging aan de slag met de elastiekjes van Laurens, zocht een patroontje op you tube en stuurde ons dit leuke resultaat toe.

En terwijl Herman zich bezig hield met
nieuwe FQ's snijden


De bakken waren nu wel heel erg leeg


Vermaakte ik me buiten


en genoot ik


 samen met Saartje


en Britt van het zonnetje en de stilte op het terras


Een volmaakte ochtend om alle Jane spullen


naar buiten te brengen en mijn "laatste onderhanden" blok eerst af te maken


En om daarna,


voor zover mogelijk,


Alle affo's  van een sashing te voorzien en ook aan het geheel vast te maken
Zo houd je overzicht


En dat vind ik nou zo leuk van Jane. Ieder blokje is het weer een feest om de techniek te proberen en om er nieuwe stofjes bij te zoeken


Dat is dus wat ik de komende 2 dagen ga doen, heerlijk in de "Loom" stand buiten op het terras want ook deze week wordt het weer gezellig druk.

Woensdag om 10 uur de Dear Jane Bee, vrijdag nog een, zaterdag komen een paar dames de opbergmap maken en zondag is de de high tea, en de kaarten van de boottocht voor de mannen liggen al klaar.

Alles is gepland en voorbereid. 

Overigens is er komende vrijdag een plekje vrij voor iemand die wil aanschuiven bij ons aan tafel om 10.00 uur. Dus mocht je zin hebben om een keer mee te doen, stuur mij dan een mail.

Ook de agenda is weer ingevuld voor de maand juli en daarop kunnen jullie zien dat we 2 weken dicht zijn in verband met de vakantie.

Fijne dag allemaal

groetjes

Wietske