maandag 2 september 2013

Mijn oma

Gisteren hoorde ik mamma met mijn oma bellen en ze hadden het over de lange vermoeiende dag van zaterdag. Oma zei ook dat ze "een beetje inspiratieloos" was en ze dacht dat dit komt door de bruiloft die nu wel heel dichtbij komt.
En aangezien wij gisteren een hele leuke dag in Limburg hadden vroeg mamma aan mij of ik een keer iets wilde vertellen van wat we allemaal beleefd hebben.

Mamma zou dan wel voor de foto's zorgen

Nou ja, als je  de woorden boom-roos-vis-ik-maan en lamp hebt geleerd op school denk ik dat dat wel moet lukken toch?

En trouwens, ik heb het al vaker gedaan, dus dat komt wel goed

We zijn naar het Limburg Preuve festival geweest


In de tuinen van dit kasteel was alles georganiseerd, je kon er eten, elkaar ontmoeten en er was van alles voor de kinderen georganiseerd.


de fanfare deed zijn best


Nou was het de bedoeling om op deze potjes die iedereen kreeg een spreuk te schrijven en dan kon je met deze meneer mee om ze neer te zetten in het nieuwe bijenpaviljoen die 's middags geopend werd
Mijn pappa en mamma verzonnen zo gauw geen spreuk en dus hebben ze gewoon onze namen erop gezet.


enige uitleg van wat
de bedoeling was

Overigens zijn wij niet gebleven tot in de middag want mijn pappa en mamma hadden afgesproken met een aantal collega's van pappa om met alle kinderen naar de speeltuin te gaan, dus we bleven hier niet zo lang.



En dat was maar goed ook want ik begon me eigenlijk al snel te vervelen. Gelukkig had ik een computerspelletje bij me, maar omdat de zon zo fel scheen besloot ik onder de tafel te gaan zitten.
Dus ik was niet bang of zo hoor.......



Valentijn vond er helemaal niks aan, die viel gelijk in slaap

Er waren allerlei streekgerechten maar dit vond ik toch wel het lekkerst

wortelcake en aardbeien in chocolade
Nee dan 's middags! Dat was pas leuk
Er waren ontzettend veel kinderen en we hebben ons prima vermaakt



Al met al was het toch een heerlijke dag. Nu maar weer naar school, de vakanties zijn nu voor iedereen voorbij, maar wij hebben nog een mooi feest zegt mamma. Mijn kleren zijn inmiddels gekocht, Valentijn en ik doen precies hetzelfde aan, zelfs onze schoenen zijn gelijk.

Oma heeft veel te doen de komende dagen dus het is niet gezegd dat ze heel trouw verhaaltjes gaat schrijven.

cadeau voor
het bruidspaar


Ze beloofd wel om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden, maar ze wil ook af en toe een beetje kunnen handwerken natuurlijk, zeker nou het nog zulk mooi weer wordt.

Daar snap ik trouwens al helemaal niks van hoor, als mamma en oma elkaar bellen kunnen ze ontzettend lang over blokjes borduren en haken enzo kletsen.

Nou, ik moet nu echt naar school

doeg

Laurens