zaterdag 6 april 2013

Lang niet zo spectaculair


Tja, wat gebeurt er als je zo'n volle dag hebt gehad als donderdag?

Dan moet je vrijdag een beetje bijkomen, beetje poetsen, dus  dan is het gewoon een beetje/ heel erg saai.

Maar natuurlijk heb ik wel iets te laten zien hoor, ik heb niet stilgezeten.





Dit inhuldigingspatroon kom ik op een aantal blogs tegen, ik had nog wat strengen borduurgaren liggen en heb er een paar bij gekocht. Het linnen dat ik heb vind ik te grof, dus daar ga ik morgen op de beurs nog naar kijken. Het lijkt me leuk om hem te verwerken in mijn pronkrol.


De bloem van de sweet Hearts: Bijna alle deeltjes zijn gisteren al geknipt, dat is op zich al een behoorlijke klus.


 De kleine deeltjes van de poppetjes maak ik altijd eerst van paternoplaat, daarna trek ik het om op de goede kant van de stof, dan eerst de naadjes omslaan, rijgen en opnaaien.
De handjes en de beentjes doe ik met vilt, dat scheelt een hoop gepriegel. Het meisje onderin heeft een leesboekje in haar hand. Die heb ik 2 keer geprobeerd te maken maar dat werd zo'n raar gedrocht dat ik dat er maar afgelaten heb. Misschien verzamel ik er later nog eens moed voor.


 En dan mijn dagboek: een absolute aanrader!! Zo leuk om te doen. Hij is weer helemaal bijgewerkt. Meestal doe ik dat zo eens in de 3 dagen. Er zitten veel hartjes in en ik vind morgen op de beurs vast nog wel meer knoopjes en ander materiaal om te verwerken.



mijn bleke bloemetjes

worden lekker opgefleurd

Morgen gaan mijn lief en ik samen naar Rijswijk omdat we daarna nog mooi even op bezoek kunnen bij Fedde en zijn pappa en mamma. We hebben hem al een paar weekjes niet meer gezien en 
Den Haag - Rijswijk is een eitje.

Mijn lief wil zich eens gaan oriënteren op de diverse quiltmachines. dat vind ik nou echt een klus voor hem, ik kijk liever naar de (huisjes) quilts die er hangen, de leuke winkeltjes en misschien de bekenden die ik ga tegenkomen.

IK HEB ER ZIN IN.


Maandag dus weer meer.

groetjes
Wietske