zondag 3 maart 2013

Lijden in Leiden


Nou, mijn oma heeft geen zin om te vertellen wat er gisteren allemaal gebeurd is en daarom heeft ze aan mij gevraagd om het jullie te vertellen........


Het weekend begon zo leuk omdat ik met mamma vrijdagnacht alvast bij opa en oma mocht logeren. Tenslotte is de afstand Maastricht-Leiden een heel end en dan hadden we het eerste stuk maar alvast gehad.

Pappa en Valentijn bleven thuis. Valentijn vindt er op het moment niets aan in de auto en hij spuugt alles er heel vaak onder. En hij zit overal aan, en dat vind mamma ook lastig.

Ik doe dat allemaal niet meer. Ik ben bijna 6 en weet je wat zo leuk was? Vlak voordat we naar Den Bosch gingen, gingen binnen een uur mijn beide wiebeltanden er uit. Mamma had ze in een doosje gedaan zodat ik ze aan iedereen kon laten zien.



Ik krijg van opa voor
iedere tand een euro. Nou zo
raakt mijn spaarpot
snel vol

Gistermorgen vertrokken we al vroeg naar Leiden met emmers, stofzuiger, sopdoeken enz. enz.
Mijn vertrouwde doosje gevuld met snoepjes ging mee voor in de auto.




Er was nog een schoonmaakploeg vanuit Den Bosch onderweg, dus mamma en oma waren helemaal blij. De klus zou in 2 uurtjes wel geklaard zijn.

Maar......

Jullie raden het al


Het was gewoon NIET KLAAR!!!!!!!!
TERWIJL MAMMA DE HELE WEEK HAD OVERLEGD MET DE MENEER DIE HET REGELDE!!!!!


Hij had echt beloofd dat het klaar zou zijn, en hij wist dat we met een aantal zouden komen om alles schoon te maken. Nou opa en oma snapten hier niks meer van en mamma ging direct bellen. ze riep:

Nou is Leiden dus echt in last!!!!!

Tja zei de meneer doodleuk. Ik hoorde ook pas vanmorgen om half 8 dat het niet af gekomen was.
Nou, ik kan jullie vertellen dat mijn mamma zowat uit haar vel knapte!



De schoonmaakploeg staat te
overleggen.


Gelukkig hadden we nog een leuk moment op deze vreselijke dag en nadat opa alle spullen weer terug in de auto had gezet zijn we naar een hotel gereden om de verjaardag van mamma alvast te vieren. Zij is de komende week jarig en dus vierden we haar verjaardag alvast ook nog met Fedde en zijn pappa en mamma er bij.


mamma kreeg cadeautjes


Fedde mocht filmpjes kijken
op oma's i-pad

En ik mocht een gebakje
uitzoeken



Mamma en ik zijn nu weer thuis in Maastricht en mamma heeft een enorm pissige mail gestuurd naar die meneer en hem verteld dat alles, ook de schoonmaak, voor 15 maart klaar moet zijn omdat dan het huis weer in de verkoop gaat.
Mamma is een "dossier aan het opbouwen voor de verzekering waarin ze alles declareert" zegt ze.
Nou volgens mij wordt dat een metersdik boekwerk.

Ik ben benieuwd of het allemaal gaat lukken. Oma is er ook niet helemaal van overtuigd dat het echt nog goed komt.

Ik moet de groetjes doen van oma, morgen laat ze jullie zien wat ze allemaal weer voor moois gemaakt heeft. Ik snap dat trouwens niet zo goed hoor, dat gehannes met lapjes. Opa schijnt het ook al leuk te vinden, maar wie doet nou zoiets? Eerst iets stuk knippen en dan weer aan elkaar naaien.

Morgen laat ze het jullie dus wel zien

doeg

Laurens