vrijdag 8 februari 2013

Mysteries


Ja, jullie lezen het goed in het meervoud. Ik had er gisteren namelijk 2.

Nou moet je niet denken dat ik aan 2 meedoe, maar ik vond het wel heel erg leuk om eens te kijken hoe het bij Marleen gaat. Voor haar is het de eerste keer dat ze dit doet, 25 cursisten hebben zich aangemeld, zij komen verdeeld over een aantal dagdelen iedere maand bij elkaar voor het volgende stuk.









 Resultaten van de eerste maand. Erg leuk om al die verschillende kleurkeuzes te zien. Het enthousiasme was duidelijk aanwezig en wat kan ik toch genieten van de gesprekken aan tafel.


Marleen maakt dit jaar 3 droomdekentjes en 1 groepsquilt. Nog niet alles is binnen maar de cursisten hebben nog even de tijd. Ergens in maart zijn een aantal sessies gepland om alles in elkaar te zetten en door te quilten. Ik ga daar ook zeker een middag aan meedoen.



gedeelte van de groepsquilt

Tja en toen had ik gisteravond bij Francoise mijn eigen mysterie. 

Deel 4 van de Sweet Hearts stond op het programma. Het was volle bak in Vught, maar voor iedereen was een plekje. Och en dit mysterie wordt steeds leuker. Deze maand duidelijk wat minder werk, en dat is prettig want ik had mijn huiswerk nog niet af.

Of het nou door de volle kamer kwam, door het fototoestel of door de verlichting, dat weet ik niet maar de foto's van gisteravond zijn niet allemaal even mooi geworden.
Maar ik plaats ze wel, zodat jullie toch een indruk krijgen.





Ons huiswerk voor deze maand: de beide harten met kleine hartjes erop aan weerszijden van de bloemen en


4 banen patchen

En kijk naar onderstaande foto's. Francoise leest mijn blog en zei: neem je werk even mee dan help ik je op weg. Kijk dat vind ik nou zo leuk. Ik word hier helemaal blij van.



Dit is toch te mooi? Veel mooier dan wat ik zelf gedaan had. Ik weet nou hoe het moet, deed het precies verkeerd.

Het was weer een heerlijk leerzaam dagje gisteren. Vandaag maar weer over tot de orde van de dag:

Bed verschonen, wassen draaien, boodschappen doen, kattenbakken verschonen............

mmmmmmmmmm maar gauw opschieten, ik houd me liever met andere zaken bezig

Alvast een fijn weekend

groetjes

Wietske