woensdag 13 februari 2013

Het is toch het hele jaar Valentijn


En ik maar denken dat het vandaag Valentijnsdag is. 


Kun je zien hoe ik er mee bezig ben. Niet dus. Wij zijn het hele jaar in de hartjes dus, ach, als je je dan een dag vergist..........




Gisteren had ik een behoorlijk productief dagje. Maar liefst 3 harten heb ik gemaakt en geappliceerd. Nu moet ik nog 1 doen op de lange baan, dan ben ik daar klaar mee.




Verder heb ik alle lapjes geknipt voor deze 4 stroken die we moeten maken, snijden is nog steeds niet mijn ding, ik knip liever.




Best wel lastig met al die streepjes en als Francoise dan ook nog suggesties voor de stofrichting doet ben ik helemaal nergens meer. Daar heb ik dus gisteren niet verder over nagedacht, Ik vond het eerlijk gezegd zo al gecompliceerd genoeg. Maar goed, ze leest mijn blog, ziet de foto dus als het nou echt helemaal niet goed is......... hoor ik het graag!

En dan mijn Dancing Dollies. Ook die heb ik weer opgepakt, en er een flink stuk aan gedaan. Tenslotte moet het wel parallel blijven lopen aan mijn dagboekquilt die er achter komt.

Dit is toch ook zo leuk om te doen. Al die stofjes en kantjes die al weer klaar liggen voor het volgende deel. Het wordt een feestelijk geheel, passend bij een bruiloft.



Lastig om er een goede foto van te maken, straks als het klaar is zal ik hem weer eens op de grond leggen.

Zusje is ook goed bezig met de harten. Bij haar is het ook iedere dag Valentijn, ze past zelfs de accessoires in huis aan op dit thema.



Vandaag maar eens even een paar wasjes draaien, beetje poetsen. Vanavond komt middelste met de kindjes, zij moet morgen naar Leiden en wij passen op Laurens en Valentijn.

Middelste en schoonzoon hebben een nare tijd achter de rug met het huis in Leiden dat maar niet verkocht raakt. Een paar maanden geleden kregen ze bericht dat er "een lekkage in het huis was."

Schoonzoon reisde af naar Leiden, opende de deur, en stond in de smerige drab van het riool.
Het huis moest uit de verkoop gehaald worden, gereinigd, ontsmet, gedroogd, enz. enz. Ik zal jullie de details besparen van alle ellende die dit teweeg heeft gebracht met verzekeringen, VVE enz. enz.

Nu, 3 maanden later wordt het hele huis opnieuw geschilderd, komt er een nieuwe vloer in en gaan we er over 2 weken heen om alles nog een keer goed schoon te maken. Het riool is inmiddels geheel hersteld. Vastgesteld werd dat het een bouwfout was en dus een verzekeringskwestie.


Dan kan het huis opnieuw in de verkoop en maar hopen dat het nu verkocht wordt.

Nu weer over tot de orde van de dag, Brabant gaat weer aan het werk vandaag!

G*E*L*U*K*K*I*G*


Ik zou graag eens willen weten wie vandaag zijn askruisje gaat halen...........



groetjes

Wietske