vrijdag 1 februari 2013

5e dag: epiloog.


Vandaag hadden zusje en ik behoefte aan rust en dus hebben we de mannen weggestuurd om iets leuks voor zich zelf te doen.
Nou dat lieten ze zich geen 2 keer zeggen, dus ze trokken er al vroeg op uit.
Wij installeerden ons heerlijk beneden aan de grote tafel met onze handwerkjes en een heerlijke cocktail.
Zusje had een hoop lapjes van winter in blogland bij zich.




 Ik heb het oranje hart voor de verjaardag van de koningin met festonsteken vastgemaakt. Stom eigenlijk want ik wist niet eens hoe je een festonsteek moest maken, maar gelukkig wist zusje het wel. En toen zat het hart er ook zo op.




En nu is dan de maand januari van mijn dagboekquilt klaar. Ik ben er erg tevreden over. Het is een leuk werkje, als de voorbereiding tenminste klaar is.


Er zitten veel harten in verwerkt, knopen met harten, kantjes met hartjes enz. enz. Februari ligt thuis al klaar, die heb ik niet meegenomen. De laatste dag onthoud ik wel.
De mannen hebben zich prima vermaakt, ze zijn naar het slavenmuseum geweest. Het was indrukwekkend.
Verder hebben ze Willemstad nog wat verkend, maar ze kwamen toch ook weer op tijd thuis, het weer was vandaag behoorlijk drukkend.



Helaas, het zit er nu bijna op. Nog 1 dag te gaan en we beginnen al weer een beetje aan de terugreis te denken. Omdat we morgenavond nog met de familie gaan eten en op kraambezoek gaan lukt het mij niet meer om nog een blogje te maken. Morgen overdag gaan we nog een mooi stukje van Curacao bekijken, we rijden nog naar Jan Thiel. 

Dus dit is het laatste berichtje vanuit een heerlijk warm vakantieland. We hebben zusje en zwager prachtige dingen laten zien, ze vielen vaak van de ene verbazing in de andere. 

Het was een heerlijke week en we voelen ons zeer bevoorrecht dat we deze reis weer konden maken. 

Het wordt nooit gewoon voor ons om hier rond te lopen. Iedere keer weer prijzen we ons gelukkig dat we even kunnen genieten in een voor ons waar paradijs.

En nu maar hopen dat we weer veilig landen op Schiphol en gezond thuis komen.
Mijn lief en zwager moeten maandag gewoon aan het werk, het zal een vreemd gezicht zijn, die gebruinde gezichten met een dikke trui eronder. Maar ook het weer in Nederland heeft zo zijn charmes vinden wij.  

Ik meld me volgende week weer, hopelijk nog met een paar foto's van het kraambezoek. 

 Groetjes

Wietske 

 P.S. Middelste nogmaals heel erg bedankt voor je goeie zorgen met het publiceren van de blogjes, ik weet dat je er heel veel mensen een plezier mee gedaan hebt.