maandag 21 januari 2013

Omgedraaid


Nou, jullie snappen het al, wij kwamen gisteren niet verder dan Tilburg.

Gistermorgen naar Eindhoven niets aan de hand, het begon pas te sneeuwen toen we de kerk ingingen.

Enne voor jullie info: ik heb gewoon mijn winterjas aangehouden en mijn handschoenen tijdens het zingen. Weet je wel van die handschoenen waar geen vingers in zitten.

Nou is zingen in een dikke winterjas niet ideaal, maar al die hemden en onderbroeken stropen ook zo op, is ook niet ideaal.

Maar goed, zo tegen half 1 stapten wij in de auto om naar Den Haag te rijden en we twijfelden al wel of we wel moesten gaan. Maar wij als rasechte Groningers zijn echt wel wat gewend dus we zijn optimistisch vertrokken.

Dit is hoe het onderweg was.......


En eigenlijk vonden wij het onverantwoord om door te rijden, temeer ook omdat onze ruitenspoelvloeistof extreem in de laagstand ging en dus besloten we eerst in Tilburg te stoppen bij een benzinepomp om dit euvel te verhelpen. Inmiddels hadden we ook al wel trek want het was al ver na 1 uur.




Wat is dat toch altijd met ons vrouwen. Waarom laten wij onze mannen de rotklussen toch altijd opknappen en gaan wij zelf......



Gewoon brood zitten eten??????



Ja, ja rustig maar, mijn lief mocht ook een boterham en tijdens het eten in de warme auto besloten we om naar huis te gaan. 

Jammer, maar we gaan ons leven niet riskeren voor een heerlijk bezoekje aan onze dappere kleinzoon die sinds een paar dagen zo parmantig los loopt.

We hebben er meer dan een uur over gedaan om van Tilburg naar Den Bosch te rijden.




Thuisgekomen had ik behoefte aan kleur en fleur......

En heb 1 tulp geappliceerd
de andere had ik  een paar dagen geleden al gedaan
Helaas is het er nog geen weer voor


Om mij te troosten heeft mijn lief mij getrakteerd op een romantisch etentje in de Korte Putstraat


En heeft oudste een ontzettend lief en lang filmpje gestuurd van een lopende kleinzoon op - weg - naar de - oneindig- spannende - grote - mensenwereld. (schat, ik heb hem al ....... bekeken)

Zo jammer dat je dit soort filmpjes niet kunt meesturen met je blog, maar ik bewaar hem goed. 

Ik wens jullie een prettige dag, kijk s.v.p. goed uit, mijn lief heeft een afspraak in Limburg dus ook hij is weer onderweg vandaag.

groetjes

Wietske