woensdag 7 november 2012

Hoe is het toch mogelijk dat.......



Je denkt dat je alle tijd van de wereld hebt en dat de dag omvliegt en je zomaar weer naar bed moet.
Ik was toch vroeg genoeg begonnen dacht ik zo, want ik was gisteren al om half 5 wakker.

Zou het komen omdat:

Ik wel een uur met zusje heb gebeld? Het gaat weer een stuk beter met haar nadat ze een paar weken geleden een spier in haar been gescheurd heeft. We hebben alvast heerlijk zitten dromen over ons gezamenlijk weekje Curacao eind januari.

Ik weer eens niet alles snapte van de Sweet Hearts en even met Suus moest bellen om de nodige uitleg. Nou, dat even werd algauw ook al wel een dik half uur hoor......En uiteraard snapte Suus het wel.

Ik bezoek kreeg van een hele leuke jongen die een deuk gereden heeft in mijn auto, maar die toch wel zo lief was om zijn telefoonnummer achter te laten.

Wat een gedoe toch allemaal, schadeformulieren invullen-afspraak maken met de garage- een keer bellen-nog een keer bellen of alles wel klopt......







Zou het soms komen omdat het toch nog wel mooi weer werd en ik nog maar even de stad in wilde om wat boodschappen te doen?

Of kwam het omdat ik bij nader inzien wel een behoorlijke strijk weg wilde werken? Dit kwam eigenlijk wel goed uit want intussen had ik best wel een hoop gedaan, en dat kon dan mooi even meegenomen worden met de strijk.

Alle 4 de randen zijn nu echt af, en alles op de naaimachine. Heerlijk! Wat een feest!

En van strijken wordt het allemaal zo ontzettend overzichtelijk

De rand van de basisquilt is ook af


Ik geloof dat ik me maar niet meer afvraag hoe anders een dag soms kan verlopen. Het zal jullie allemaal zeer bekend voorkomen.

En ook vandaag zal geen dag worden zoals ik me had voorgesteld. Ik zit al helemaal aangekleed want jongste wil graag dat ik straks meega om een huis te bekijken. Jongste en schoonzoon willen graag een stap vooruit en denken eraan om een huis kopen.

Het kan vreemd gaan binnen een gezin. Oudste was zijn huis binnen een week kwijt en huurt voor de veiligheid voorlopig, middelste raakt haar huis in Leiden maar niet kwijt en huurt voorlopig ook maar en jongste is van plan om te gaan kopen..........

ik denk dat wij als ouders maar gewoon heel stilletjes blijven zitten op ons mooie plekje in Den Bosch, en helpen en adviseren waar nodig is. Maar het is een ingewikkelde tijd voor de generatie van onze kinderen. Ik denk dat jullie dat wel met me eens zijn.



Prettige dag

groetjes

Wietske