zaterdag 1 september 2012

Heel veel najaarsnieuwtjes



Schat, geef je mij 1 vuilniszak? Nou nee doe er maar 2 en neem zelf ook 1. Ik heb er vandaag dringend behoefte aan om de kledingkast eens uit te mesten. Foei wat een bende.....

Tot nu toe deed ik dat altijd alleen, maar nu mag mijn lief zijn eigen kast opruimen. We hebben in totaal 3 volle zakken naar de " zak van Max gebracht. Hier in Den Bosch heet dat overigens " Vindingrijk" .


Met een opgeruimd gevoel reed ik na 11 uur naar Tilburg toe en ik dacht: ik ben vast de eerste. Nou ik kan jullie zeggen dat ik nog net niet buiten hoefde te wachten......

Wat een drukte daar en wat zag het er allemaal gezellig uit.

Dorry beheerde de cursusruimte, schreef nieuwe cursus-en bom aanwinsten in,



Jose beheerde de winkel, en schreef de bonnen van de gekochte aanwinsten uit.


De moeder van Dorry, (ja zij was er ook en leuk om haar eens te ontmoeten, " ik kom altijd als de winkel dicht is" ), zij beheerde het gebak op dat moment met een van de gasten die gelukkig op dieet is, dus daar hoeven we niet bang voor te zijn, want zij dronk alleen maar thee. Maar wat is ze al veel afgevallen. Heel erg knap!



En Jeroen dan????? Waar is Jeroen nou weer? Ja hoor gevonden, Jeroen heeft de meest belangrijke taak!!! Hij snijdt de lapjes op de keukentafel.



Ik kan jullie wel zeggen, het was er super gezellig en gewoon ontspannen genieten. Ik vind dit concept van Dorry heel bijzonder. Ze doet het toch maar allemaal......

Tja en waar ben ik dan voor gevallen? Jullie zullen het niet geloven maar Dorien heeft een vervolg gemaakt op de poeziequilt. Nou, zo iets moois heb ik nog nooit gezien. Ik ben dan ook tot over mijn oren verliefd. Jullie raden het al........





Dit moet je toch maken???? Eind september begin ik hiermee, samen met nog een heleboel andere projecten. maar ik ga daar gewoon niet over nadenken. mijn kast is ook weer opgeruimd, dus ruimte genoeg. En de komende tijd zal mijn hoofd ook weer leger worden.......

Vanochtend vond ik zulke lieve foto's van zusje in mijn mailbox.
Dit zijn foto's van de kindjes van zusjes oudste dochter. Ze heeft er 3, 2 jongens en 1 meisje.
Als zusje er op bezoek gaat neemt ze steevast 3 snoepdoosjes mee en de kindjes weten dat. Ze zitten er gewoon op te wachten.







Zusje kreeg deze cadeau van haar oudste  omdat ze elkaar zo lang niet gezien hebben denk ik....

Vanmiddag toen ik thuis kwam ben ik voor de zoveelste keer begonnen aan mijn log cabin. Ik-zal-het-toch-eens-wel-leren?
Na 3 pogingen denk ik dat ik het systeem door heb. Denk ik hoor.... Weet niet zeker.


Ik had mijn lief (ja die van de hogere wiskunde) gevraagd of hij eens mee kon kijken maar dat vond hij zonde van zijn tijd. Hij wilde de raamkozijnen van de buitenkant van het huis schilderen.


Om 4 uur zijn we het Bossche Broek nog in gefietst. Het komt er de laatste tijd niet zo van omdat ik natuurlijk al 3 keer in de week naar het ziekenhuis fiets. Ja, ook door weer en wind, gisteren in de stromende regen onder het mom: wat je nu alvast gedaan hebt aan beweging hoeft later op de dag niet meer. Maar ik was tot op het bot kletsnat.

Maar vandaag in het Bossche Broek was het schitterend en ik kan het niet nalaten om er een paar foto's van te maken.




En na lange tijd heb ik weer eens mooie bloemen bij mijn bloemenman op de markt gekocht. Lekker genieten dus, zowel buiten als binnen.



Prettig weekend verder

groetjes

Wietske

N.B. Nagekomen bericht:

Zie foto's, zojuist van nu.nl geplukt. Mijn lief werkt al vanaf zijn 27e bij deze voor-heen-lampen-fabriek. Hij heeft hier ook jaren gewerkt maar had het pand gelukkig op tijd verlaten.