maandag 16 juli 2012

Zomaar een tweede blogje!



Tja het kan niet op vandaag. Heeft wel een reden hoor. Ik had jullie foto's beloofd van de Dancing Dolly's en wat je belooft........

 Maar morgen komt een vriendinnetje van mij koffie drinken/lunchen enz. En aangezien ik de dames vanmiddag al op de foto had gezet, publiceer ik ze nu maar alvast zodat jullie morgen niet ongerust hoeven te worden.


Nog even een reminder van het patroon zoals die in het boek staat.


Ik heb wel andere bloemen gebruikt en sterren. En ik heb er dubbele hexagonen in gebruikt. De dames liggen al wel netjes naast elkaar maar de bloemen, sterren en hexagonen moeten nog gerangschikt worden. Dat komt straks wel als ik de ondergrond gekocht heb.

Ik kan jullie verzekeren dat dit een ongelooflijk leuke klus is. Ik ben dan ook van plan om toch de hele quilt van 2 bij 2 meter te maken.

Geniet even mee van de details:



Alle bloemen en hexagonen krijgen een knoopje, alle jurken een kantje.





Ik heb maar even het logeerbed gebruikt om de meisjes op te leggen en daar laat ik ze maar een paar dagen liggen om het overzicht te houden. Ze zullen er zo rond het weekend helaas weer weg moeten want dan komt middelste een nachtje met de kindjes logeren.
Wie weet, misschien heb ik ze dan al wel op de ondergrond bevestigd.

Morgen maar weer eens een paar steekjes borduren. Ik ben met een nieuwe rand begonnen, andere vlinder, andere kleurtjes, dit in het kader van de nodige afwisseling. De uitgehaalde vlinder moet er natuurlijk wel weer aan, maar nu even niet.

Ik houd jullie weer op de hoogte.

groetjes

Wietske