donderdag 12 juli 2012

Waarom..........

vind ik Den Bosch toch zo'n leuke plaats om te wonen?

Misschien wel omdat de Parade zo prachtig opgeknapt is? In eerste instantie wilde men alle bomen omkappen en dure voorzieningen aanbrengen maar uiteindelijk is alleen het plein van nieuwe klinkers voorzien.




Misschien wel omdat ik iedere woensdag in het Bisschoppelijk Paleis een van mijn vrijwilligerstaken mag doen?


Misschien wel omdat ik zo dicht bij de Sint Jan woon en bijna iedere dag de klokken hoor luiden, net alsof het altijd zondag is?


Misschien wel omdat er bijna iedere dag markt is? Uiteraard moet ik er de komende tijd heel vaak heen om  kantjes te kopen voor mijn dansende dames. Zij vragen voortdurend om nieuwe kantjes op hun jurken, en aangezien wij vrouwen nooit helemaal tevreden zijn met datgene wat we hebben op kledinggebied zal ik ze voorlopig regelmatig aan moeten schaffen.



Of mijn bloemenman? Ik heb een speciale band met hem en hij maakt de mooiste boeketten voor weinig geld. En ja ik weet heus wel dat ik vrijdag ook al bloemen had gekocht. Maar ik ben nou eenmaal gek op bloemen en hij is toch niet duur? Dan kan ik ze ook best wel vaker kopen. Zo denken wij vrouwen toch altijd?


Misschien omdat die leuke ijsco kar midden op de markt staat? Diezelfde kar die altijd bij ons in de straat opgeborgen wordt.



Misschien wel omdat ik iedere dag gewoon langs mijn buurtsuper kom en daar even binnenloop voor groente of een broodje?



Misschien wel omdat ik in het leukste huis van den Bosch woon, helemaal nu ik al zeker weet waar mijn Jules komt te hangen?

Ja, ja dat schilderij hangen we dan heus wel ergens anders neer.

Nou genoeg gepraat over den Bosch, gauw naar boven, bloemen in de vaas en het broodje opeten.



Het was een rommelige dag gisteren dus ik heb niet zoveel gedaan.

Zusje is wel goed bezig, heel goed. Het wordt echt prachtig!



Zusje en ik hadden al een goeie band, maar door onze gezamenlijk hobby helemaal. We gaan ook samen naar Oene toe op 22 september. Naar de trunkshow van Supergoof. Ik weet niet waar Oene ligt dus de discussie met manlief ging als volgt eergisteravond:

" schat, zet jij 22 september even in je agenda? Dan gaan we naar Oene toe. Naar Oene?????? Waar ligt Oene nou en wat gaan we daar dan doen? Nou daar is een trunkshow van Supergoof en daar wil ik graag met zusje heen, sterker nog, ik heb de kaarten al gekocht............. En jij mag mij brengen want vanuit den Bosch vind ik het net even te ver om in mijn eentje te rijden...........

Fijne dag

groetjes

Wietske